RESPECT: Spelers, staf en iedereen bij Leeds staat salaris af voor behandeling doodzieke fan Toby (4)
RESPECT:

De 4-jarige Toby Nye vecht tegen het zeer agressieve en zeldzame neurblastoom, een vorm van kinderkanker. Het jongetje is groot fan van Leeds United en de Championship-club heeft dan ook besloten om Toby financieel te steunen. Zo kan hij behandeld worden aan zijn ziekte.

Leeds speelt volgende week zaterdag tegen Sheffield United en die dag is omgedoopt tot 'One Day for Toby'. Spelers, staf en overige personeelsleden van de club zullen hun salaris van die dag doneren voor de behandeling van het jonge supportertje. De behandeling kost ongeveer 225.000 euro. Ook zal er een inzamelingsactie plaatsvinden bij het stadion en verder doen de Leeds United Foundation en de Aser Group Holding, de officiële clubeigenaar, er alles aan om het leven van Toby te redden.

Deel van onze familie

Voorzitter Andrea Radrizzani legt uit: "Ik heb Toby en zijn familie onlangs ontmoet en was erg geraakt door de situatie. Dat zijn we allemaal. Bij Leeds doen we dingen als één familie. Toby maakt deel uit van onze familie en heeft onze hulp nodig. Ik weet dat onze supporters zich zullen verenigen en samen kunnen we ervoor zorgen dat Toby de behandeling kan ondergaan die voor hem nodig is om beter te worden."

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie