Wát een verhaal! Automonteur traint mee bij Arsenal en krijgt contract aangeboden

Het verhaal van Jamie Vardy is er een om van te watertanden, maar dat van automonteur Cohen Bramall mag er ook zijn. De 20-jarige linksback van zevendeklasser Hednesford Town mocht bij het grote Arsenal meetrainen en kan naar verluidt binnenkort een meerjarig contract tekenen.

Stomverbaasd

"Ik wist niet wat ik hoorde, ik was stomverbaasd. Razendsnel heb ik mijn spullen bij elkaar verzameld en ik ben zo snel mogelijk naar het trainingscomplex gegaan. Een moment later stond ik ineens op het trainingsveld bij Arsenal", vertelt Bramall tegen de BBC. "Ik kwam daar en dacht dat ik met het beloftenteam moest trainen, maar ik moest in actie komen bij het eerste elftal."

Match of the Day

De jonge Bramall wist niet wat hij meemaakte. "Ik kende de spelers van social media en Match of the Day. Nu zag ik ze ineens in het echt en bonkte mijn hart in mijn keel. Het is waanzinnig hoe snel alles is gegaan. Ik moest deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen."

Sánchez

Volgens Bramall werd hij meteen goed opgevangen in de selectie.  De spelers vingen me goed op en kenden allemaal mijn naam, dat was niet te geloven. Ik was zo blij dat ze mijn naam al kenden en het was een eer om met ze te spelen. Het was een droom die werkelijkheid werd. Op het veld deed ik mijn eerste combinatie met Alexis Sánchez…"

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie