Wát een verhaal! Automonteur traint mee bij Arsenal en krijgt contract aangeboden
Wát

Het verhaal van Jamie Vardy is er een om van te watertanden, maar dat van automonteur Cohen Bramall mag er ook zijn. De 20-jarige linksback van zevendeklasser Hednesford Town mocht bij het grote Arsenal meetrainen en kan naar verluidt binnenkort een meerjarig contract tekenen.

Stomverbaasd

"Ik wist niet wat ik hoorde, ik was stomverbaasd. Razendsnel heb ik mijn spullen bij elkaar verzameld en ik ben zo snel mogelijk naar het trainingscomplex gegaan. Een moment later stond ik ineens op het trainingsveld bij Arsenal", vertelt Bramall tegen de BBC. "Ik kwam daar en dacht dat ik met het beloftenteam moest trainen, maar ik moest in actie komen bij het eerste elftal."

Match of the Day

De jonge Bramall wist niet wat hij meemaakte. "Ik kende de spelers van social media en Match of the Day. Nu zag ik ze ineens in het echt en bonkte mijn hart in mijn keel. Het is waanzinnig hoe snel alles is gegaan. Ik moest deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen."

Sánchez

Volgens Bramall werd hij meteen goed opgevangen in de selectie.  De spelers vingen me goed op en kenden allemaal mijn naam, dat was niet te geloven. Ik was zo blij dat ze mijn naam al kenden en het was een eer om met ze te spelen. Het was een droom die werkelijkheid werd. Op het veld deed ik mijn eerste combinatie met Alexis Sánchez…"

Creëer thuis je eigen bar en nodig je vrienden

uit voor een heerlijk voetbalavondje!

Wat is er nu lekkerder dan thuis op de bank, samen met je vrienden en een biertje, een heerlijk voetbalavondje beleven? Zeker zo rond de feestdagen. Buiten is het koud en naar de kroeg fietsen vind je daarom niet het beste idee. Er is alleen één ding: hoe zorg je nou dat je thuis óók kunt genieten van een heerlijk tapbiertje tijdens die belangrijke pot van je favoriete club? Nou, Heineken heeft de perfecte oplossing; THE SUB is namelijk dé biertap voor thuis.

Heineken’s THE SUB voorziet jou en je vrienden thuis van heerlijk vers bier, dat perfect wordt gekoeld tot 2 graden Celsius. En als je maten een week of twee weken later weer voor de deur staan voor zo’n mooie voetbalavond in een echte ‘man cave’, dan is het bier uit THE SUB nog net zo lekker. Als er nog wat over was tenminste… Het blijft gegarandeerd 15 dagen vers. Jij bent de barman en ervaart de perfecte tapbeleving.

Maak je ‘man cave’ compleet

Het lekkerste bier gewoon bij jou thuis. Vers van de tap. Geen plastic bekers van bij het voetballen. Bij een mooi biertje hoort gewoon een mooi en goed glas, bijvoorbeeld de geweldige UEFA Champions League-versie. Hoe toepasselijk kan het zijn. En natuurlijk kun je je eigen bar helemaal compleet maken met allerlei mooie accessoires, zoals een absorberende barmat, viltjes, een dienblad en een bierafschuimer. Wil je helemaal de show stelen, kijk dan eens naar het met LED verlichte Heineken-logo. Heb jij thuis een prachtige bar met alles erop en eraan, dan heb je pas een echte man cave. Je vrienden zullen het fantastisch vinden.

Is het voetbal afgelopen, dan kun je tijdens het napraten gewoon nog lekker een kaartje leggen. En als je geen zin meer hebt om op te staan, dan zet je toch wat biertjes in een ijskoude bucket naast je neer? Jij en je vrienden hebben straks meer dan genoeg redenen om de wedstrijd van jullie favoriete club gewoon lekker thuis te kijken.

Ben jij helemaal verkocht en zie je jezelf en je maten al genieten van THE SUB? Kijk dan snel op de site. Hier vind je alle informatie over de perfecte thuistap, ook over het bestellen en alle accessoires. Geweldig (kerst)cadeau natuurlijk ook. Om aan iemand te geven, of om zelf te krijgen. Proost!

Let op. Je kan korting krijgen als je de actiecode gebruikt! 

  • SUB: EXTRA30EUR (deze code geeft € 30 euro korting op zowel losse Sub’s als bundel met daarin een Sub);  
  • Merch: MM30 (30% korting op alles, behalve huidige bundelaanbiedingen)

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie