Feyenoord bepaalde strafschopnemer met steen-papier-schaar: "In zo'n wedstrijd kan dat"

Feyenoord won zondagmiddag met 5-0 van Willem II. In de eigen Kuip stond het bij rust al 4-0. In de tweede helft kregen de Rotterdammers een strafschop. Omdat Nicolai Jørgensen al gewisseld was, bepaalden de Feyenoorders de penaltynemer met een spelletje: steen-papier-schaar. Uiteindelijk won Jean-Paul Boëtius, die de 5-0 op het scorebord zette. Volgens Jens Toornstra kan dat als je 4-0 voor staat.

Boëtius wint echter niet elke spelletje steen-papier-schaar. Zo wordt hij na het duel 'gewoon' verslagen door Hélène Hendriks.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Feyenoord - Willem II, de highlights’

Grappige beelden: Boëtius verslaat Kramer met 'steen-papier-schaar' en neemt penalty tegen Willem II

Samenvatting Feyenoord - Willem II 5-0

Boëtius deed steen-papier-schaar met Kramer: "Gebeurt best vaak hoor"

Kevin Diks dacht dat hij scoorde voor Feyenoord: "Maar Jens heeft hem harder nodig"

Van Bronckhorst over #feywil: "Heel lekkere middag"

Cheick Touré (16) blij met debuut voor Feyenoord: "Hard voor gewerkt"

Willem II-aanvoerder Peters: "Wilden in de tweede helft niet weer afgeslacht worden"

Boëtius nam Larsson mee door Rotterdam: "Hij komt uit Friesland, dat is toch wat anders"

Willem II-speler Darryl Lachman is kritisch: "Hier met 5-0 verliezen is heel slecht"

Persconferentie na Feyenoord - Willem II (5-0)