John van den Brom blikt vooruit op FC Groningen-AZ: ''Ze spelen niet goed''

AZ speelt zondagmiddag in het NoordLease Stadion tegen FC Groningen, dat momenteel op de elfde plaats staat. De Alkmaarders staan zelf op de achtste plaats en zijn op zoek naar een overwinning, na nederlagen tegen Excelsior en Feyenoord. John van den Brom blikt vooruit op het duel met AZ TV.

De Alkmaarders hebben dus wat goed te maken, ze hebben namelijk sinds 15 september geen Eredivisieduel meer gewonnnen. Hoewel Van den Brom in de afgelopen dagen vanwege de interlandperiode over een kleine selectie beschikte, heeft de ploeg hard gewerkt aan de verbeterpunten.

''Groningen heeft ook problemen. Ze spelen niet goed en de mensen blijven weg uit het stadion. Ze willen dus voor een ommekeer gaan zorgen en ik kan me voorstellen dat het thuis tegen ons zal moeten gebeuren,'' vertelt de oefenmeester.

AZ kan de rest van het seizoen niet meer over middenvelder Marko Vejinović beschikken. Over wie zijn plaats inneemt, is de Alkmaarse coach duidelijk. ''In de laatste periode van de transferwindow hebben we natuurlijk Fredrik Midtsjø gehaald. Een logische vervanger voor Marko.'' Ook Ron Vlaar zal nog niet klaar zijn voor het duel tegen FC Groningen.

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie