AS Roma is nog niet klaar in de Eredivisie: 'Romeinen bieden 15 miljoen op Dolberg'

AS Roma heeft interesse in Kasper Dolberg en de Italiaanse club zou zelfs al een bod hebben gedaan op de Ajacied. De Romeinen hebben vijftien miljoen euro geboden op de Deense spits. Dat meldt het Italiaanse Mediaset.

Het bod van Roma voldoet niet aan de verwachtingen; Ajax verlangt volgens het Italiaanse medium namelijk twintig miljoen euro voor het talent dat afgelopen seizoen zijn debuut maakte en 23 keer scoorde. Woensdag liet de zaakwaarnemer van Dolberg, Jens Steffensen, zich nog ontvallen dat zijn cliënt moeilijk 'nee' zou kunnen zeggen tegen een club als Roma.

Een eventuele transfer zou betekenen dat Dolberg deze zomer al de derde eredivisiespeler wordt die de overgang maakt naar Roma. Eerder haalden de Romeinen al Héctor Moreno van PSV en Rick Karsdorp van Feyenoord binnen. Ajax heeft bij een eventueel vertrek van de spits al een opvolger in huis: Klaas Jan Huntelaar tekende eerder al een eenjarig contract in Amsterdam.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl