Lunchberichten: Excelsior hoopt op Van Persie, Kevin Blom spreekt over angstige momenten en Piet de Visser vindt Ziyech overbodige aankoop

Lunchtijd: even heerlijk een broodje of wat anders lekkers naar binnen werken, en natuurlijk even het voetbalnieuws bijlezen. Met onze lunchberichten ben je in één hapklaar overzicht helemaal bij. 

  • Excelsior hoopt op de komst van Robin van Persie. De roots van de spits liggen bij Excelsior en dus durft voorzitter Albert de Jong te dromen van een terugkeer.
  • Peter Bosz vindt het niet erg dat Hakim Ziyech niet is opgeroepen voor de Afrika Cup. De trainer van Ajax denkt dat de middenvelder het ondertussen wel een plek heeft kunnen geven.
  • Kevin Blom maakte naar eigen zeggen angstige momenten mee als videoscheidsrechter bij Zwolle-Utrecht. De scheidsrechter zat in een busje vlakbij de harde kern van Zwolle en hij kreeg er flink van langs. "De scheldwoorden en het gebons werd steeds heftiger."
  • Jorien van den Herik spreekt na 10 jaar weer over Feyenoord. De ex-voorzitter geeft aan dat hij geen heimwee heeft naar zijn tijd bij de club. Toch vindt hij dat het voor Feyenoord weer tijd wordt om kampioen te worden.
  • Piet de Visser vindt Ziyech een onnodige aankoop. De scout van onder meer Chelsea ziet liever Bertrand Traoré op nummer 10 achter Dolberg spelen.
  • Christian Chivu doet een boekje open over zijn ruzie met Zlatan. De twee gaven elkaar flinke tikken, maar zijn na een goed gesprek weer bevriend geraakt.
  • Borussia Mönchengladbach trainer Dieter Hecking drukt meteen zijn stempel op zijn nieuwe ploeg. De trainer verbiedt mobieltjes tijdens het eten en in de kleedkamer. "Persoonlijke gesprekken zijn nog steeds het beste, niet via de SMS."

Heb jij ons WTF-moment van deze ochtend al gezien? Deze dame zonder voetbalverstand wint jackpot dankzij ex-Feyenoorder Henke Larsson!

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl