Lunchberichten: Excelsior hoopt op Van Persie, Kevin Blom spreekt over angstige momenten en Piet de Visser vindt Ziyech overbodige aankoop

Lunchtijd: even heerlijk een broodje of wat anders lekkers naar binnen werken, en natuurlijk even het voetbalnieuws bijlezen. Met onze lunchberichten ben je in één hapklaar overzicht helemaal bij. 

  • Excelsior hoopt op de komst van Robin van Persie. De roots van de spits liggen bij Excelsior en dus durft voorzitter Albert de Jong te dromen van een terugkeer.
  • Peter Bosz vindt het niet erg dat Hakim Ziyech niet is opgeroepen voor de Afrika Cup. De trainer van Ajax denkt dat de middenvelder het ondertussen wel een plek heeft kunnen geven.
  • Kevin Blom maakte naar eigen zeggen angstige momenten mee als videoscheidsrechter bij Zwolle-Utrecht. De scheidsrechter zat in een busje vlakbij de harde kern van Zwolle en hij kreeg er flink van langs. "De scheldwoorden en het gebons werd steeds heftiger."
  • Jorien van den Herik spreekt na 10 jaar weer over Feyenoord. De ex-voorzitter geeft aan dat hij geen heimwee heeft naar zijn tijd bij de club. Toch vindt hij dat het voor Feyenoord weer tijd wordt om kampioen te worden.
  • Piet de Visser vindt Ziyech een onnodige aankoop. De scout van onder meer Chelsea ziet liever Bertrand Traoré op nummer 10 achter Dolberg spelen.
  • Christian Chivu doet een boekje open over zijn ruzie met Zlatan. De twee gaven elkaar flinke tikken, maar zijn na een goed gesprek weer bevriend geraakt.
  • Borussia Mönchengladbach trainer Dieter Hecking drukt meteen zijn stempel op zijn nieuwe ploeg. De trainer verbiedt mobieltjes tijdens het eten en in de kleedkamer. "Persoonlijke gesprekken zijn nog steeds het beste, niet via de SMS."

Heb jij ons WTF-moment van deze ochtend al gezien? Deze dame zonder voetbalverstand wint jackpot dankzij ex-Feyenoorder Henke Larsson!

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie