Koeman stond terugkeer Drenthe bij Feyenoord in de weg: "Hij zag het niet zitten"

Koeman stond terugkeer Drenthe bij Feyenoord in de weg: "Hij zag het niet zitten"

Royston Drenthe kon in 2012 terugkeren naar Feyenoord, echter zag trainer Ronald Koeman dat toen niet zitten. Dat vertelt de voormalig voetballer tegenover FC Afkicken.

"Toen ik terug naar Feyenoord wilde heeft Martin van Geel mij eerst via de telefoon aangegeven dat hij het zou bespreken met de trainer, op dat moment Ronald Koeman", legt Drenthe uit. "Daarna heeft hij mij thuis uitgenodigd om me te vertellen dat Koeman het niet zag zitten."

"Koeman was bang voor het moraal van het team, dat ik teveel impacht zou hebben op de andere jongens", aldus Drenthe. "In die tijd was ik 25. Tonny Vilhena, dat soort jongens, waren de upcoming boys. Achttien, negentien jaar. Maar ja, wij kenden elkaar. Nu zijn het grote volwassen mannen, maar het had zomaar kunnen zijn dat ik een bepaalde impact op ze had kunnen hebben."

Kind van de club
Drenthe vervolgt: "Ik had begrip, maar het was natuurlijk wel heel erg pijnlijk om te horen. Ik ben een kind van de club en dacht dat ik met open armen ontvangen zou worden. Maar het is nu uiteindelijk weer goed gekomen, want ik ben weer met open armen ontvangen."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl