Feyenoord zal contract van Michiel Kramer ook zonder winterse transfer niet gaan verlengen

Michiel Kramer heeft geen toekomst bij Feyenoord en wil het liefst deze winter nog vertrekken uit De Kuip. Mocht het niet tot een transfer komen, dan is de aanvaller aankomende zomer transfervrij. Technisch directeur Martin van Geel heeft inmiddels bevestigd dat de spits niet hoeft te rekenen op een nieuw contract bij de landskampioen.

"Hij heeft nog een half jaar contract, dat contract gaat Feyenoord niet verlengen"
"Hij heeft laten weten dat hij graag een stap wil maken om zijn carrière weer een nieuwe impuls te geven", zegt Van Geel tegenover Feyenoord TV over de reden waarom de boomlange spits niet mee af is gereisd naar het trainingskamp in Marbella. "Hij heeft nog een half jaar contract, dat contract gaat Feyenoord niet verlengen. Dan is de focus van Michiel anders dan die van ons, wij kijken naar de tweede seizoenshelft."

Tekst gaat verder onder de foto

Van der Heijden en Botteghin wel mee op trainingskamp
Wel heeft Feyenoord enkele talenten en spelers die langdurig geblesseerd zijn geweest mee op trainingskamp genomen. Onder die spelers zijn Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. "Zij kunnen weer meetrainen en zijn weer volledig geïntegreerd in de spelersgroep. Ook voor hun is dat hartstikke goed om zo te starten."