Kevin Blom fluit Ajax - PSV: ''We kunnen niet alle toppers aan Makkelie en Kuipers geven''
Kevin

Aankomend weekend staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma. De wedstrijd is cruciaal in de titelstrijd nu de Amsterdammers tien punten achter staan op koploper PSV. De vraag is dan of Ajax de spanning terug kan krijgen in de titelstrijd. De kraker staat zondag onder leiding van Kevin Blom.

''De andere internationale arbiters kunnen dat ook aan''
Scheidsrechtercoördinator Dick van Egmond licht toe: "We hebben zes klassiekers te verdelen en kunnen niet alle toppers aan Björn Kuipers en Danny Makkelie geven. De andere internationale arbiters kunnen dat ook aan en de nieuwe arbiters op de A-lijst moeten dat ook gaan doen als ze daar klaar voor zijn", citeert Voetbal International de voormalig scheidsrechter.

Blom via Breda naar Amsterdam
Blom leidde afgelopen zondag NAC Breda tegen Excelsior. Kuipers floot eerder dit seizoen PSV - Feyenoord en Makkelie had de leiding over Feyenoord - Ajax. Blom floot Ajax dit seizoen uit bij Heracles Almelo en thuis tegen Sparta Rotterdam. De scheidsrechter leidde met SC Heerenveen - PSV dit seizoen één wedstrijd van de ploeg van Phillip Cocu.

Rentree van Reinold Wiedemeijer
Reinold Wiedemeijer keert weer terug op de Nederlandse velden. De arbiter was ruim een jaar geblesseerd geweest. De 50-jarige Wiedemeijer fluit vrijdagavond FC Oss tegen NEC, waarna hij woensdagavond tijdens de midweekse speelronde van de Eredivisie de leiding heeft over ADO Den Haag - Roda JC.

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie