Ibrahimovic na gewonnen League Cup-finale: "Dit is wat ik voorspelde"

Ibrahimovic na gewonnen League Cup-finale: "Dit is wat ik voorspelde"

Zlatan Ibrahimovic pakte zondag zijn tweede prijs bij Manchester United: de League Cup. De ploeg van trainer José Mourinho won met 3-2 van Southampton. De 35-jarige Zweed scoorde twee keer, en had naar eigen zeggen het succes verwacht.

"Dit is wat ik voorspelde, alles wat ik zag zou er gebeuren", zo begint Ibrahimovic tegenover Sky Sports. "Anderen zag het niet niet. Ik kwam hier om anderen te laten zien wat ik zag. Dit is waar ik voor kwam. Om te winnen en ik win. Hoe meer ik win, hoe tevredener ik word. Dat ben ik."

Leeftijd

Ibrahimovic wist bij elke club prijzen te winnen. "Je waardeert het meer als je ouder wordt. In het begin bij Ajax was het een hype en realiseer je niet wat het betekent. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik begreep dat het allemaal draait om het winnen en verzamelen van deze prijzen. Dit is mijn 32e prijs en ik ben super tevreden. Waar ik ook speelde, ik won."

Mourinho

De aanvaller vervolgt: "Ik blijf gaan, ik blijf doen wat ik doe. Ik geniet van mijn tijd in Engeland. Ik kreeg een telefoontje van José Mourinho, ik heb misschien een goede relatie met hem, en dat is de reden dat ik hier naar toe kwam. Ik ben gelukkig dat ik kwam. Ik weet dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Ik voorspelde dingen, wat ik voorspelde is wat ik nu aan het doen ben'', aldus Ibrahimovic.