Technisch manager ADO Den Haag over Derksen: ''Mijn kinderen en mijn moeder hebben last van die uitspraken''

Technisch manager ADO Den Haag over Derksen: ''Mijn kinderen en mijn moeder hebben last van die uitspraken''

Jeffrey van As is regelmatig een populair gespreksonderwerp aan tafel bij Voetbal Inside. Johan Derksen neemt de technisch manager van ADO Den Haag regelmatig onder vuur. De analist vergelijkt Van As regelmatig met een tweedehands autoverkoper. Van As zelf maakt zich er niet al te druk over.

''Ik heb er niet zoveel last van, maar de mensen in mijn omgeving wel''
"Derksen roept nog steeds dingen over mij. Ik denk dat hij mijn achtergrond niet kent. Hij moet het lekker zelf weten wat hij roept. Ik heb er zelf niet zoveel last van, maar de mensen in mijn omgeving wel. Mijn kinderen bijvoorbeeld, en mijn moeder," reageert Van As in Voetbal International.

''Dat hele programma is satire geworden''
"Als zij Derksen een keer tegenkomt bij het boodschappen doen, loopt dat denk ik niet goed af, haha," vervolgt Van As. "Maar ach, dat hele programma is satire geworden. De ene week maken ze mij belachelijk, dan noemen ze Fons Groenendijk weer een watje."

"Toen we na onze komst een paar keer verloren waren we elke week aan de beurt. Toen begonnen we te winnen en hoorde je nooit meer wat."

​Bekijk hier één van de momenten dat Derksen' Van As onder vuur neemt:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl