Douchen! Zulte-speler krijgt tweede geel (binnen 6 minuten) na oliedomme overtreding

Kingsley Madu kreeg in de 16e minuut geel tegen Vitesse, en na 22 minuten was het al einde wedstrijd voor de Zulte-speler. Hij maakte een domme overtreding, kreeg zijn tweede geel en kon gaan douchen. Wat een sukkel zeg...

Protesteren heeft geen zin... Goodbye

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE TOPIC EL: Vitesse - Zulte Waregem #vitzul’

Fraser kon het weer niet laten: Een technisch hoogstandje tijdens EL-duel Vitesse (VIDEO)

LOL (of eigenlijk treurig...): Cynische Vitesse-fans klappen (en vlaggen zélf) na buitenspel eigen speler

Kaartenzwaaier keurt wéér Vitesse-goal af, tv-kijkers worden gek: "Scheids z'n licentie ontnemen!"

Zonde! Mason Mount schiet de 1-1 voor Vitesse binnen, maar hij telt niet wegens buitenspel (?)

Oh oh oh... Büttner krijgt 2e geel na 'zwaai met de arm' en kan gaan douchen, terechte kaart? (VIDEO)

Wat een pech: Vitesse-speler Mason Mount raakt met prachtige lob de lat tegen Zulte Waregem

Prachtig: Vitessefans tonen spandoek 'Rust zacht Yaki' en applaudisseren voor overleden Yakubu

VIDEOGOAL: Och och... Vitesse al na 3 minuten op achterstand tegen Zulte, eigen goal?

Opstelling Vitesse tegen Zulte Waregem

Geen bus is meer 'veilig' in Arnhem: Zulte-fans maken sfeer in OV richting Vitesse-uit (VIDEO)