Perr Schuurs verrast en tekent nieuw contract in Sittard: ''Fantastisch dat ik deze kans krijg''

Perr Schuurs verrast en tekent nieuw contract in Sittard: ''Fantastisch dat ik deze kans krijg''

De nog slechts 17-jarige Perr Schuurs van Fortuna Sittard is al erg gewild en zijn club heeft een belangrijke slag geslagen. De Limburgers hebben het contract van de jongeling namelijk verlengd tot medio 2020. Dit meldt de club uit Sittard op donderdag vol trots via de officiële kanalen.

Veel interesse
Schuurs is op 17-jarige leeftijd al aanvoerder van Fortuna Sittard, de huidige nummer twee van de Jupiler League. Het leverde hem concrete belangstelling van onder meer PSV, Ajax, Liverpool, Borussia Dortmund en Bayern München op. Ondanks die interesse blijft hij zijn favoriete club trouw. Hij wil eerst rijpen bij Fortuna, voordat hij een stap hogerop gaat maken.

''Ik voel me hier gewoon echt thuis''
"Ik vind het echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta", reageert Schuurs op site van Fortuna Sittard. "Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen."

''Een geweldig sportman die goed weet wat hij wil''
Fortuna-voorzitter Isitan Gün is erg blij met het nieuwe contract van Schuurs. "Perr is een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. We zijn erg blij dat we de verbintenis met Perr hebben kunnen verlengen. Hij heeft een grote toekomst voor zich, maar kiest op dit moment heel bewust voor Fortuna. Daarnaast is Perr niet alleen een groot sportman, maar ook een geweldig mens die heel goed weet wat hij wil."

​Bekijk hieronder enkele prachtige doelpunten en skills van Schuurs: