Giovanni van Bronckhorst over versterkingen: "Ik verwacht de komende weken nog wel wat"

Feyenoord is nog niet uitgewinkeld. Zelfs na het aantrekken van Jean-Paul Boëtius, Sofyan Amrabat, Kevin Diks, Ridgeciano Haps en Jerry St. Juste hoopt Giovanni van Bronckhorst op meer spelers: "Ik verwacht de komende weken nog wel wat."

De club kijkt voor versterkingen niet alleen in eigen land: "We kijken gewoon naar wie beschikbaar is en wat we nodig hebben", aldus Gio tegenover Voetbal International. "Op onze lijst staan spelers uit zowel Nederland als het buitenland. Het is wel zo dat je met spelers uit de Eredivisie wel weet wie je in huis haalt."

Gemis Kuyt, Elia en (voorlopig?) Berghuis 

Feyenoord heeft na het verkopen van Eljero Elia, het stoppen van Dirk Kuyt en de terugkeer van Steven Berghuis naar Watford precies 28 goals ingeleverd ten opzichte van vorig seizoen: ''Klopt, maar ik maak me geen zorgen. Die goals missen we nu, het is een momentopname. Martin is hard bezig dat te compenseren. Het interessante van zo’n proces is dat andere jongens nu maar moeten opstaan. Ik ben daar echt nieuwsgierig naar. Met Karim El Ahmadi en Nicolai Jørgensen hebben we een Marokkaans en Deens international in de as. Er is ervaring genoeg.''