VV Katwijk is (bijna) net zo goed als Manchester City en zelfs beter dan FC Barcelona

VV Katwijk is (bijna) net zo goed als Manchester City en zelfs beter dan FC Barcelona

De internationale pers heeft ook de bijzondere prestaties van VV Katwijk op de radar. Volgens het Duitse Transfermarkt is de zegereeks van de ploeg van Dick Schreuder de meest indrukwekkende van heel Europa. Op één club na dan: Manchester City.

Katwijk won dit seizoen voorlopig alle zeven competitieduels in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland. Tel daar nog overwinningen aan het eind van vorig seizoen bij op en je komt tot een aantal van 10 opeenvolgende winstpartijen. 

De ploeg van Pep Guardiola presteert net zo goed als Katwijk, alleen heeft het een net iets beter doelsaldo. De oranje-zwarten houden echter clubs als Paris Saint-Germain, Boca Juniors, Internazionale en zelfs FC Barcelona achter zich. Trainer Dick Schreuder gaf onlangs al aan dat binnen de selectie het steeds meer een thema wordt om de zegereeks zo lang mogelijk te laten duren.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl