VIDEOGOAL: Christian Eriksen zet Denemarken met prachtige knal op voorsprong in Ierland #IERDEN

Denemarken heeft een vroege achterstand in het tijdsbestek van minder dan vijf minuten goedgemaakt. Na de 1-0 van Shane Duffy in de 6e minuut. Maakte Andreas Christensen na een half uur de gelijkmaker.

NIet veel later kreeg Christian Eriksen de bal bij een 1-1 stand. Wat een heerlijke knal!

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE TOPIC: Highlights WK play-off Ierland - Denemarken #ierden’

Lasse Schöne heeft zich ingehouden na WK-plaatsing Denemarken: "Slechts 25 biertjes gedronken"

HATTRICK: Christian Eriksen schiet Denemarken hoogstpersoonlijk naar WK in Rusland, wat een goals