Fraser getipt als nieuwe Feyenoord-trainer: "Niemand anders die zo goed in het profiel zou passen"

Fraser getipt als nieuwe Feyenoord-trainer: "Niemand anders die zo goed in het profiel zou passen"

Volgens Leo Beenhakker, John de Wolf en Regi Blinker moet Henk Fraser de nieuwe trainer van Feyenoord worden. Dat vertellen zij tegenover De Telegraaf.

Beenhakker zou niet verbaasd zijn als oud-speler Fraser zou terugkeren als trainer in Rotterdam. "Hij heeft toch die emotionele band met de club vanuit de prachtige jaren die hij daar als speler heeft beleefd."

Regi Blinker is het met hem eens. "Als Gio na dit seizoen of na volgend seizoen een nieuwe stap zou maken, is Henk wat mij betreft de volgende trainer van Feyenoord. Dan kijk ik naar wat hij de afgelopen jaren bij ADO Den Haag en Vitesse heeft gepresteerd, maar ook naar de geleidelijke manier waarop hij zijn carrière heeft opgebouwd. En dan is hij ook nog eens een echte Feyenoorder. Ik zie niemand anders die zo goed in het profiel zou passen."

Voormalig teamgenoot John de Wolf is van mening dat het een voordeel is dat Fraser een verleden heeft in De Kuip. "Voor mij zou Henk een goede opvolger zijn, als Giovanni na dit seizoen of na het volgende seizoen besluit om naar het buitenland te gaan. En dat zeg ik niet omdat hij een oud-ploeggenoot van me is, maar op basis van wat hij heeft gepresteerd de afgelopen jaren."