'Bertrand Traoré maakt mogelijk droomtransfer naar Real Madrid'

'Bertrand Traoré maakt mogelijk droomtransfer naar Real Madrid'

Bertrand Traoré werd afgelopen seizoen door Chelsea uitgeleend aan Ajax en kende zijn ups en downs. Toch besloot Olympique Lyon hem afgelopen zomer voor tien miljoen over te nemen en er zit mogelijk al een nieuwe transfer aan te komen.

Real Madrid

Hoewel hij er slechts een half jaar speelt, zit er volgens Don Balón een mogelijke transfer naar de Europese top voor hem in het vat. Het Spaanse sporttijdschrift komt met het opmerkelijke nieuws dat oefenmeester Zinedine Zidane hoogstpersoonlijk naar voorzitter Fiorentino Pérez is gestapt met de boodschap dat Traoré gekocht moet worden. Volgens Zizou zou de international van Burkina Faso perfect bij de Madrilenen passen. Naar verluidt denkt De Koninklijke aan een miljoenenbod in de aankomende winter.

Droomclub

Traoré voelt wel wat voor een transfer naar Madrid. Eerder vertelde hij namelijk al: ''Ik heb maar één droomclub en dat is Real Madrid. Het is mijn favoriete team en ik volg ze al sinds mijn jeugd.'' Olympique Lyon betaalde slechts tien miljoen voor de aanvaller, maar vermoedelijk zal Real Madrid dieper in de buidel moeten tasten.