Voormalig Ajacied Abubakari Yakubu (35) overleden

Abubakari Yakubu is dinsdag op 35-jarige leeftijd overleden, zo bevestigt de voetbalbond van Ghana woensdag. De middenvelder speelde in Nederland voor Ajax en Vitesse. Yakubu was al enige tijd ziek, meldt de website Modern Ghana. Hij overleed in een ziekenhuis in Tema, de stad waar hij ook geboren werd. 

Yakubu kwam in 1999 als 17-jarig talent naar Ajax, waar hij vijf jaar speelde. Hij speelde in vijf seizoenen 65 duels voor Ajax. Onder trainer Ronald Koeman werd hij met de Amsterdammers in 2002 en 2004 landskampioen. In 2002 won hij met Ajax de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal. Na een verhuurperiode in het seizoen 2004/2005 bij Vitesse vertrok hij definitief naar Arnhem. Yakubu speelde 16 interlands voor Ghana en zat bij de selectie tijdens het WK van 2006 in Duitsland.

Oud-ploeggenoot Andy van der Meijde reageert verdrietig op het nieuws:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl