Geflopte Roda-spits op het lijstje van Chelsea
Geflopte

Richmond Boakye werd twee seizoenen geleden door Atalanta Bergamo verhuurd aan Roda JC. De spits speelde in Kerkrade negen wedstrijden en kwam niet tot scoren. De Ghanees vertrok naar US Latina en belandde bij Rode Ster Belgrado (Inmiddels FK Cvrena Zvezda). Nu zou Chelsea interesse hebben in de spits.

Scouts op pad
Engelse media weten dit op donderdag te melden. Vorig seizoen maakte Boakye indruk bij Crvena met twaalf competitietreffers. Dit jaar is hij ook weer prima van start gegaan, voornamelijk in de Europa League. Reden genoeg dus voor Chelsea om scouts te sturen naar de wedstrijd tussen Crvena en Arsenal van komende week.

Boakye werkte eerder samen met Conte
Naast Chelsea zouden ook Celtic, Swansea City en Crystal Palace Boakye in de gaten houden, weet The Daily Mail. De international van Ghana begon zijn loopbaan in Europa in 2010 bij Genoa. Daarna werkte hij bij Juventus samen met Antonio Conte, die momenteel manager is van Chelsea. Bij de Italiaanse kampioen brak Boakye nooit door. De Oude Dame verhuurde hem aan onder meer Sassuolo en Elche. Zijn volgende werkgever Atalanta Bergamo stalde Boakye een halfjaar in Kerkrade.

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie