‘Contract Van Persie ontbonden; akkoord met Feyenoord over terugkeer’

Robin van Persie keert terug bij Feyenoord. Dat meldt het Turkse Aksam.  Van Persie en Fenerbahçe hebben het contract laten ontbinden.

Volgens de Turkse media heeft de (oud)international zelfs al een akkoord bereikt met de Rotterdammers over een dienstverband.

Fenerbahçe wilde van Van Persie af om ruimte te maken voor Eljif Elmas. Het Macedonische talent werd afgelopen zomer overgenomen van Rabotnicki Skopje, maar kon nog niet worden ingeschreven.

Met het vertrek van Van Persie zou Fenerbahçe ruimte willen creëren in de selectie voor de achttienjarige Elmas, die reeds twee interlands speelde voor Macedonië.

Afgelopen zomer probeerde Feyenoord Van Persie ook al terug te halen. Toen leidde het niet tot een overgang. Het contract van Van Persie loopt deze zomer af bij Fenerbahçe. 

Als de geruchten kloppen kan Van Bronckhorst Van Persie, momenteel nog wel geblesseerd, snel begroeten. 

Dierendag! Een elftal vol spelers met dierennamen 👇

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl