Kluivert sluit transfer niet helemaal uit: ''Ik ben degene die de keuzes maakt''

Justin Kluivert is met Ajax in onderhandeling over een verlening van zijn contract, maar tot een akkoord kwam het tot dusver niet. De aanvaller sluit ondertussen een transfer niet uit. Daarbij luistert hij gaat naar zijn vrienden, familie en zaakwaarnemer Mino Raiola. 

Het contract van de 18-jarige voetballer loopt tot de zomer van 2019. "Als er een mooi aanbod komt, weet je het nooit. Engeland trekt me erg", zegt Kluivert in gesprek met Helden.  “Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen. Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om ‘nee’ te zeggen tegen Real Madrid?”

"Vroeg in je carrière naar het buitenland vertrekken is een beetje normaal geworden, lijkt het", vervolgt de aanvaller. "Maar of je nou vroeg gaat of wat later, ik denk dat het per persoon verschilt of dat een verstandige keuze is. Als je goed bent, kom je er wel, linksom of rechtsom."

Of Kluivert nou blijft bij Ajax of niet, hij is uiteindelijk zelf degene die de beslissing neemt, zo benadrukt hij. "Een zaakwaarnemer biedt je de mogelijkheden, maar ik ben degene die de keuzes maakt. Daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil."

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie