Lunchberichten: Hardloopwedstrijd ter ere van Johan Cruijff, Haps niet bezig met transfer en Cocu vertraagt transfer De Wijs

Lunchtijd: even heerlijk een broodje of wat anders lekkers naar binnen werken, en natuurlijk even het voetbalnieuws bijlezen. Met onze lunchberichten ben je in één hapklaar overzicht helemaal bij.

  • Ajax en de Cruyff Foundation organiseren een hardloopwedstrijd ter nagedachtenis van Johan Cruijff. De wedstrijd wordt gehouden over een lengte van 14 kilometer en vindt plaats op de dag dat Cruijff 70 jaar zou worden.
  • Oussama Assaidi is van plan om de supporters van Twente mooie acties te laten zien. Ondanks dat de vleugelaanvaller geen wedstrijdritme heeft, zitten zijn acties naar eigen zeggen nog in zijn benen.
  • Ramselaar ziet nog maar één manier om het seizoen van PSV te redden. Het kampioenschap is een vereiste om er nog wat van te maken volgens de middenvelder.
  • Ridgeciano Haps is niet bezig met een transfer. Volgens de verdediger valt er nog veel te halen met AZ en is hij nog niet klaar bij de Alkmaarders.
  • Matthijs de Ligt wacht netjes op zijn definitieve doorbraak in Ajax 1. De verdediger heeft naar eigen zeggen sterke concurrentie, maar is van plan om er te staan als het moet. 
  • Jörgensen is niet van plan om uitbundiger te juichen. Volgens de spits heeft Guidetti hem aangeraden dat wel te doen, omdat de Feyenoord-fans daar van houden. Jörgensen wil pas uitbundig juichen als hij met de schaal op de coolsingel staat.
  • Phillip Cocu houdt de transfer van Jordy de Wijs vooralsnog tegen. De trainer wil eerst weten hoe zijn definitieve selectie eruit ziet voor hij De Wijs laat verhuren aan Excelsior. 

Heb jij ons WTF-momentje van deze ochtend al gezien? Dit is de slechtst genomen corner aller tijden!

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl