Manchester United-fans omgekomen door ongeluk met hoogspanningskabel

Manchester United-fans omgekomen door ongeluk met hoogspanningskabel

Schokkend nieuws uit Nigeria: zeven Manchester United-fans uit het land zijn donderdagavond om het leven gekomen tijdens het Europa League-duel tussen hun club en Anderlecht. De supporters bekeken de wedstrijd in een geïmproviseerde bioscoopzaal, totdat er opeens een stroomkabel op het gebouw viel.

''Rond tien uur kregen we een oproep dat er iets gebeurd was en onze mensen gingen er onmiddelijk naartoe. Tot vanochtend hebben we zeven doden geteld en er zijn elf mensen opgenomen in het ziekenhuis, waarvan er een op de intensive care ligt'', is de verklaring van de politie van het Nigeriaanse Calabar. ''Afgaande op de informatie die we tot nu toe hebben verzameld, is er een hoogspanningskabel op het gebouw gevallen.''

Ook Manchester United heeft gereageerd op de tragische gebeurtenis: ''Onze gedachten zijn bij de fans, hun vrienden en familie die betrokken waren bij de tragedie in Calabar, Nigeria, gisteren.'' De Premium Times meldt dat het gebouwtje was opgetrokken uit zinken golfplaten, waardoor het geheel vrijwel direct onder stroom kwam te staan.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl