Willem II-aanvoerder Peters tekent bij: "Jordens is belangrijk voor ons"

Willem II-aanvoerder Jordens Peters gaat zijn contract in Tilburg verlengen tot medio 2020, meldt de club op haar officiële website. De 29-jarige geboren Nijmegenaar, die in het verleden voor FC Den Bosch speelde, zet in de loop van de week zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

"Dit seizoen heerst er veel rust bij Willem II. Er is veel vernieuwing gekomen, in de vorm van Joris Mathijsen en de nieuwe staf en die willen graag vooruit met de club. In hen zie ik mensen die een nieuwe mentaliteit in huis hebben gehaald en die niet snel genoegen nemen met wat we al hebben, maar juist meer willen. Daar sluit ik me volledig bij aan en dat geeft me ook de hoop dat er mogelijkheden zijn bij Willem II.", laat de verdediger weten.

Ook technisch directeur Joris Mathijsen heeft verheugd gereageerd op de contractverlenging: "Op de laatste dag van het trainingskamp in Spanje hebben we overeenstemming bereikt over het nieuwe contract. Jordens is belangrijk voor de club, als aanvoerder in het veld maar ook als boegbeeld van de club Willem II."

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie