Update: Nouri ademt zelfstandig, familie roept op: "Ga door met smeekgebeden voor Appie"

Het is inmiddels meer dan drie maanden geleden dat Abdelhak Nouri in elkaar zakte tijdens het oefenduel met Werder Bremen. Sindsdien waren de berichten zelden positief. De laatste weken bleef het zelfs angstvallig stil rond zijn persoon en dus voelen Ajax en de familie van Nouri zich genoodzaakt om met een update te komen.

Update Abdelhak Nouri

Ten opzichte van de laatste update over de situatie van Abdelhak Nouri van 25 juli jl. valt weinig nieuws te melden. Maar gezien de vele vragen die bij Ajax en bij de familie Nouri binnenkomen en de uiteenlopende verhalen die over de Ajacied de ronde doen, is gezamenlijk besloten deze nieuwe update te publiceren.De 20-jarige middenvelder kreeg op zaterdag 8 juli jl. tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk te maken met hartfalen en moest als gevolg daarvan gereanimeerd worden. Nadien werd ernstige en blijvende hersenschade geconstateerd.

Ga door met smeekbeden

De familie laat weten dat Abdelhak momenteel op een ‘gewone’ verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft. Zijn situatie wordt omschreven als stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling. De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie