Assaidi wil schitteren bij Twente: "Mijn acties zitten nog steeds in de benen"

Oussama Assaidi is terug in de Eredivsie. De vleugelspeler is nog niet in topvorm bij Twente, maar volgens de Marokkaan kunnen wij binnenkort weer van hem genieten. 

"Mijn acties zitten nog steeds in de benen. Kwaliteit verlies je niet", vertelt Assaidi tegenover TC/Tubantia. Toch is het wel weer wennen voor de vleugelaanvaller. De trainingen lijken nog niet mee te vallen voor hem, waardoor hij veel last heeft van spierpijn. "Nu weet ik in elk geval dat ik nog spieren heb"

Liverpool

In de zomer van 2012 ruilde Assaidi Heerenveen in voor het grote Liverpool. "Welke voetballer zegt 'nee' tegen Liverpool? eder jochie wil daar toch spelen? Als je vanuit dat beroemde tunneltje het veld oploopt en je hoort dat publiek... Dat pakken ze me nooit meer af. Ik vind niet dat ik mislukt ben bij Liverpool. Daar heb ik te weinig kansen voor gehad."

Publieksspeler

Assaidi ziet Twente als een van de grootste clubs van Nederland. Hij geeft ook aan erg uit te kijken naar de ontmoeting met de fans van de club. "Twente heeft het misschien financieel lastig, maar in mijn ogen is dit nog steeds de vierde club van Nederland. Kijk naar die enorme achterban en dat prachtige stadion. Dat stadion had zo in Engeland kunnen staan. Het publiek in Enschede is bloedfanatiek en ik ben een publieksspeler, dus wij gaan elkaar wel vinden."

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie