BREKEND: Fortuna Sittard ontslaat Sunday Oliseh alsnog

Fortuna Sittard heeft trainer Sunday Oliseh alsnog de laan uitgestuurd. De Limburgse club maakte het nieuws woensdagmiddag via een officiële verklaring bekend.

De club verwijt Oliseh 'herhaaldelijk verwijtbaar handelen'. De verklaring luidt: "De clubleiding neemt dit besluit naar aanleiding van het herhaaldelijk verwijtbaar handelen gedurende langere periode door de trainer jegens meerdere personen in de organisatie. Meerdere pogingen van de club om de trainer tot ander gedrag te bewegen bleven helaas zonder resultaat, met uiteindelijk ook een onwerkbare situatie als resultaat."

Het rommelde al langer tussen Oliseh en de clubleiding en Fortuna Sittard was dan ook op zoek naar het juiste moment om de Nigeriaan te ontslaan. Dat leek eind januari het geval, maar toen lekte het aanstaande ontslag uit en stelde de club het uit. Nu, nadat Fortuna vier nederlagen op rij heeft geleden, is de knoop alsnog doorgehakt. De oud-Ajacied laat de Limburgers achter op de derde plaats in de Jupiler League. Hij won dit seizoen de tweede periodetitel met de club.

Eind januari begreep Oliseh niet waar zijn 'ontslagbericht' vandaan kwam:

Lees ook:

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie