'Manchester United komende weken zonder Pogba'

Manchester United is erg goed aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen en dat komt mede door de goede prestaties van recordaankoop Paul Pogba. Met 2 goals en 2 assists in vier wedstrijden kon niemand om de Franse middenvelder heen. Hij viel echter uit in het Champions League-duel tegen Basel. BBC meldt dat onderzoek heeft uitgewezen dat de middenvelder een scheurtje in zijn hamstring heeft: hij moet naar verluidt rust houden en zal zeven wedstrijden van de Red Devils missen.

Blessure Pogba:

De Premier League-duels met Everton, Southampton, Crystal Palace, Liverpool en Huddersfield Town gaan aan zijn neus voorbij, evenals de Champions League-wedstrijden tegen CSKA Moskou en Benfica. Ook het FA Cup-treffen met Burton Albion moet hij missen. Coach José Mourinho reageert: "We huilen niet om blessures. Als Paul niet kan spelen, hebben we Herrera, Carrick, Fellaini en Matic."

Pogba liep een hamstringblessure op en werd vervangen door de Rode Duivel Marouane Fellaini, die de score vervolgens opende tegen de Zwitsers. Het medium de