Dit verzin je niet! PSV-supporter mist voor tweede keer kampioenswedstrijd door geboorte kind

Christophe Renders ​is waarschijnlijk in de wolken met de geboorte van zijn dochter Lize, die zondag ter wereld kwam. Maar de timing was verre van ideaal voor de PSV-supporter. Voor de tweede keer mistte hij de ontknoping van een kampioenswedstrijd van zijn club door de komst van een kind. 

Renders was al in Eindhoven toen hij werd gebeld door zijn hoogzwangere vrouw, Marleen. Haar vliezen waren gebroken, en haar man moest direct terug naar Den Bosch. "Aan het eind van de rust kreeg ik te horen dat ik nú naar huis moest komen. Ik ben dwars door de menigte naar het station gerend", zegt de kersverse vader in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik nam de trein van kwart voor 6 en om half 7 was ik thuis. Toen hebben we de verloskundige gebeld en om kwart over tien is Lize geboren.''

En gek genoeg is dit niet de eerste keer dat het Renders overkomt. Zijn zoon Carlos werd geboren op 8 mei 2016, de dag dat PSV kampioen werd na een overwinning op PEC Zwolle. Ondanks dat het scenario toen anders was, had de geboren Eindhovenaar een voorgevoel over afgelopen zondag. "Deze keer zei ik het tevoren wel tegen iedereen: 'Die gaat zondag geboren worden'", zegt hij over de geboorte van Lize.