Advocaat familie Nouri doet onderzoek: "Ze zijn geschokt en hebben al lang genoeg gewacht"

Advocaat familie Nouri doet onderzoek: "Ze zijn geschokt en hebben al lang genoeg gewacht"

Vrijdagavond kwam het bericht van NRC Handelsblad naar buiten dat de KNVB en Ajax wisten van een hartafwijking bij Abdelhak Nouri. De familie van de jonge middenvelder is zeer geschokt door het nieuws, zo vertelt letseladvocaat John Beer bij het NOS Radio 1 Journaal.

"Het is onduidelijk wat er nu precies gebeurd is, en men wil die duidelijkheid heel graag", legt Beer uit. "De familie wil feitelijk weten hoe de medische begeleiding is geweest die Nouri bij Ajax heeft gehad en wat er nou precies op dat veld is gebeurd. De familie is geschokt over de informatie en heeft daar veel vragen over. Die vragen zullen, in overleg met Ajax, ook beantwoord moeten worden."

De advocaat doet zelf onderzoek naar de zaak en sprak met dokters en advocaten. "We hopen de familie zeer binnenkort van onze conclusies op de hoogte te stellen. De familie heeft al lang genoeg gewacht. Men probeert al sinds een vroegtijdig stadium antwoord van Ajax te krijgen op vragen. Die vragen zullen beantwoord worden, nu wij wél hebben gekregen wat nodig is."