Overmars schept duidelijkheid: Dijks mag vertrekken, Younes niet zomaar weg

Technisch directeur Marc Overmars heeft duidelijkheid gegeven over de stand van zaken van Ajax op de transfermarkt. Michtell Dijks mag vertrekken, waar Amin Younes hoopt op een transfer maar mogelijk 'gewoon' in Amsterdam blijft. Dat heeft de beleidsbepaler gezegd in gesprek met Voetbal International

Ajax laat Younes, die nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen, niet zomaar gaan. "Elke speler wil dan een stap hogerop. Maar sportief staat voor ons voorop. Qua buitenspelers is het momenteel dun bezet bij ons", aldus Overmars in gesprek met VI. Het Italiaanse Napoli hoopt de Duits-international naar verluidt over te nemen. 

De recordkampioen loopt het risico dat Younes in de zomer transfervrij vertrekt. Overmars: "Dat zou kunnen, maar er is een optie in zijn contract drie jaar geleden bepaald voor nog een jaar, dus dat is bij beide partijen duidelijk volgens mij. Als hij toch gratis de deur uitloopt, dat moet dan maar. Het sportieve aspect staat voorop."

Ajax doet minder haar best om Dijks te behouden. De linksback heeft er met Nicolás Tagliafico een concurrent bijgekregen en werd het afgelopen seizoen al voor een halfjaar verhuurd aan Norwich City. Volgens Overmars gaat Dijks 'zijn weg wel vinden'. 

Hassane Bandé mogelijk in januari naar Ajax 

Hassane Bandé komt ondertussen misschien in januari al naar de hoofdstad. Het Nieuwsblad meldt dat de Nederlandse grootmacht de aanvaller van het Belgische KV Mechelen zes maanden eerder dan op voorhand afgesproken wil overnemen. Ajax is bereidt een half miljoen euro extra te betalen bovenop het basisbedrag van 8.25 miljoen euro om Bandé in de winterstop in te lijven, maar de Belgen willen volgens het genoemde medium niet meewerken. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl