Sylvie Meis showt maar al te graag haar borsten en billen en haar mooie lingerie!

Sylvie Meis heeft veel betekend voor spelersvrouwen in het voetbalwereldje. De afgelopen jaren gaf het knappe lingerie-model, de zogenoemde spelersvrouw een eigen imago. De vrouw van een voetballer is zeker niet altijd iemand die alleen maar op de kinderen past en de creditcard van manlief plundert, maar heeft nu ook een eigen carrière. Sylvie mag dan wel misschien mooie borsten en billen hebben en de ex zijn van Rafael van der Vaart, ze is meer dan dat. Op dit moment is ze een beroemdheid in Duitsland en vooral in haar woonplaats Hamburg is ze nog altijd voer voor de roddelpers. 

Ze is naast model ook presentatrice en actrice en niet alleen in Duitsland. Ze heeft in Nederland ook tv-programma’s gepresenteerd voor RTL en SBS 6 en ze heeft in de serie ‘Costa’ gespeeld. Daarnaast heeft ze ook nog eens haar eigen kleding- en bikinilijn. Haar leven lijkt dus heel rooskleurig, al wordt ze door mensen soms keihard aangepakt. Door haar relaties met rijke mannen - zo had ze een nieuwe vriend die zakenman was - wordt ze vaak een ‘golddigger’ genoemd. Ook door de ruzie die Sylvie had met haar vriendin Sabia Boulahrouz is in negatief daglicht gezet. Ze ontsnapte ook nog eens aan de dood nadat ze borstkanker kreeg. Kortom: Sylvie Meis heeft al veel meegemaakt in haar leven en carrière. De opvallendste en mooiste hebben wij op een rijtje gezet en daarnaast nemen we een kijkje op het Instagramaccount van Sylvie, heerlijke foto’s.

Benieuwd naar de acteerkunsten van Sylvie? Check dan deze leuke video.

Dan een klassieker. Rafael van der Vaart is tijdens een interview een beetje afgeleid als een paar supporters van FC Twente roepen: “Sylvie is de hoer van Amsterdam”

Wat mooie foto's van Sylvie