Younes doorbreekt eindelijk stilte: ''Ik heb bij Napoli geen contract getekend"

Een nieuw hoofdstuk in de soap rond Amin Younes: de aanvaller van Ajax zegt dat hij geen contract heeft getekend bij Napoli. Hij spreekt daarmee de Italiaanse club tegen, die onlangs beweerde dat Younes vanaf de zomer 'gewoon' vastligt in het Stadio San Paolo.

"Napoli rekent erop dat ik bij hen vanaf 1 juli 2018 onder contract sta. Ik wil graag nogmaals duidelijk maken dat ik heb onderhandeld met Napoli over een transfer voor de rest van het seizoen, maar om persoonlijke redenen besloot om mijn contract bij Ajax uit te dienen, dat loopt tot 30 juni 2018", zegt Younes in gesprek met het Duitse medium Sport1

Mattia Grassani, advocaat van Napoli, dreigde onlangs in gesprek met Radio CRC met een arbitragezaak. "De speler weet heel goed wat hij heeft ondertekend. Zijn contract is geldig vanaf 1 juli 2018." Younes ontkent dit. "Ik heb bij Napoli geen voorcontract getekend en ook geen contract dat me van 1 juli 2018 aan Napoli verbindt. Ik focus me op mijn club Ajax tot 30 juni 2018."

In de januari leek niks de transfer van de Duits international naar Napoli in de weg te staan. Om 'privéredenen' zag de 24-jarige voetballer tot ieders verbazing af van een vertrek uit Amsterdam. 

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie