Eric Botteghin: ''Moeilijk te zeggen of ik mijn carrière hier afsluit''
Eric

Eric Botteghin vertrok in de zomer van 2015 naar Feyenoord en wist sindsdien de KNVB-beker, de Johan Cruijff Schaal en het landskampioenschap te winnen. Momenteel kampt hij met blessureleed, maar de 30-jarige verdediger hoopt na de winterstop zijn rentree te maken. In gesprek met RTV Rijnmond vertelt de Braziliaan over zijn blessure, het herstel en zijn toekomst bij Feyenoord.

Botteghin wil er op 21 januari tegen Ajax weer bij zijn. Onlangs keerde de Braziliaan terug uit zijn vaderland, waar hij heeft gewerkt aan zijn herstel. ''Als ik hier zou zijn, zou ik alle jongens elke dag zien. Hoe ze zich voorbereiden op de Champions League. Dat moest ik missen... Vorig jaar hebben we keihard gewerkt om dat te halen en nu mis ik dat, omdat ik geblesseerd ben. Dat doet pijn,'' vertelt de verdediger.

Onlangs werd het contract van de 30-jarige Braziliaan verlengd tot 2020 en Botteghin zegt een goed gevoel bij Feyenoord te hebben. ''Of ik hier mijn carrière ga afsluiten, is moeilijk te zeggen. Ik luister naar wat God mij zegt.''

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie