Robben sr. laat FC Groningen in spanning: "We hebben het er nog over"
Robben

Het zou zomaar kunnen: Arjen Robben terug in de Eredivisie. De vleugelaanvaller volgt zijn jeugdliefde FC Groningen nog altijd op de voet, maar of het ooit tot een terugkeer komt, is vooralsnog niet zeker. Hans Robben, zijn vader en zaakwaarnemer, weet het nog niet. Toch sluit hij niets uit.

"We hebben het er wel eens over. De ene keer is het weer dit, de andere keer dat. Daar denkt hij nog niet echt over na, hij bekijkt het van jaar tot jaar", zo vertelt Robben sr. tegenover RTV Noord. "Arjen wil elk jaar zien of hij het niveau van Bayern aankan en op het moment dat het wat minder wordt, dan gaat hij een andere beslissing nemen. En wat dat is, dat zal de toekomst uitwijzen."

Dinsdagavond zette Robben na de 2-0 zege op Zweden in de WK-kwalificatiestrijd een punt achter zijn interlandloopbaan voor Oranje. "Hartstikke mooi. Maar op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je het fysiek niet meer aankan en dan moet je stoppen. Bij Oranje is dat zo. Maar hij heeft nog wel energie genoeg om door te gaan bij Bayern. Het is één afscheid, maar zaterdag speelt hij alweer. Dus we gaan rustig door", aldus Robben sr.

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie