Excelsior waarschuwt: "Doorverkopen kaarten verboden"

Excelsior waarschuwt: "Doorverkopen kaarten verboden"

Omdat Feyenoord zondag 7 mei kampioen kan worden bij Excelsior, is er sprake van een stormloop op kaarten. De Kralingers willen erop toezien dat er geen kaarten voor torenhoge prijzen verkocht worden, al is dit moeilijk tegen te houden.

"Gezien de ontwikkelingen op de ranglijst is er veel belangstelling voor de laatste thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam op 7 mei tegen Feyenoord. Alle kaarten voor deze stadsderby zijn verkocht, maar er is nog steeds veel vraag naar tickets. Het heeft echter geen zin om de administratie van Excelsior te bellen of te mailen, wij hebben echt geen kaarten meer!", zo staat geschreven op de website van Excelsior.

"Op verschillende websites, waaronder Marktplaats, worden kaarten gevraagd en aangeboden. Wij willen iedereen die tickets voor de stadsderby heeft gekocht erop wijzen dat het doorverkopen van (seizoen)kaarten, met name tegen een hoger bedrag, verboden is. Door handelen in strijd met dit verbod, vervalt de geldigheid van deze toegangsbewijzen. Wij raden iedereen dringend af – ondanks het feit dat wij geen kaarten meer verkopen – om via andere kanalen dan de club tickets voor onze wedstrijden te kopen. Met het doorverkopen van tickets riskeer je een stadionverbod!'', aldus het digitale thuis van Excelsior.