Jan van Halst bevestigt: FC Twente heeft zich bij PSV gemeld voor Adam Maher

Jan van Halst bevestigt: FC Twente heeft zich bij PSV gemeld voor Adam Maher

Adam Maher mag vertrekken bij PSV en er zijn meerdere clubs die de middenvelder graag over zouden willen nemen. Eén van die clubs is FC Twente, dat bevestigt directeur Jan van Halst zondag. De PSV-er moet op huurbasis naar Enschede komen.

Geïnformeerd naar overnemen Maher
De directeur van de ploeg uit Enschede bevestigt aan RTV Oost dat de Tukkers navraag hebben gedaan naar de mogelijkheden om Maher over te nemen van de ploeg uit Eindhoven. De middenvelder zit al een tijd op een dood spoor bij de huidige koploper van de Eredivisie. FC Twente zou Maher tot het einde van het seizoen willen huren.

Verbeek sprak al eerder met Maher
De ploeg uit Enschede heeft het voordeel dat trainer Gertjan Verbeek' Maher kent van zijn periode bij AZ. In Alkmaar brak Maher door en speelde hij zijn beste voetbal. Het gerucht dat de middenvelder naar de Grolsch Veste komt gaat al langer in Enschede. Maher zou namelijk met Verbeek hebben gesproken na PSV - FC Twente, begin november.

Ook interesse van FC Utrecht, Sparta afgewezen
Voetbal International meldde eerder dit weekend dat ook FC Utrecht in de race is voor Maher, de optie om naar Sparta te gaan links heeft laten liggen. De middenvelder, die dit seizoen pas één competitiewedstrijd speelde in Eindhoven, is wel met de PSV-selectie mee op trainingskamp.

​Bekijk hieronder enkele hoogtepunten van Maher uit het seizoen 2014/15, toen hij belangrijk was voor PSV: