'Buitenlandse legende wil nieuwe bondscoach van Oranje worden'
'Buitenlandse

Jürgen Klinsmann ziet het bondscoachschap van het Nederlands elftal wel zitten. Dat laat de Duitse oefenmeester doorschemeren volgens Voetbal International.

"Er is in ieder geval iemand die graag wil. Jürgen Klinsmann laat doorschemeren wel een uitdaging te zien in Oranje. Klinsmann voldoet aan een groot aantal voorwaarden, hij was bondscoach van Duitsland en de Verenigde Staten, daarbij heeft hij een groot verleden als topspeler. Als Duitser is hij alleen niet op de hoogte van de handel en wandel in het Nederlandse voetbal. Daarbij haal je als bond niet alleen Klinsmann in huis, maar ook een batterij aan assistenten, videoanalisten, maar ook voedingsgoeroes en Boeddhabeelden", zo schrijft het blad.

Er worden nog meer namen in verband gebracht met de trainerspositie bij Oranje. Louis van Gaal, Bert van Marwijk, Ronald Koeman, Frank de Boer en Henk ten Cate kunnen om uiteenlopende redenen weggestreept worden. Fred Rutten, Phillip Cocu, Ruud Gullit, Mark van Bommel en Klinsmann zijn realistischere opties.

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie