Succes(s) ermee! Premier League-ster opgepakt nadat hij agressief werd tegen vier prostituees

Watford-spits Isaac Success is dit weekend in opspraak gekomen nadat hij werd opgepakt vanwege een ruzie met vier prostituees. De Nigeriaanse voetballer betaalde zo'n 2000 pond aan de rondborstige dames om zich even lekker te laten 'masseren', maar Success werd zo dronken dat hij in een agressieve bui herrie begon te schoppen. Volgens The Sun moest zelfs de politie er aan te pas komen om de dames te redden.

Eén van de vier dames doet haar boekje open over het incident. Alexis, een 24-jarige escort zegt: "Het was beangstigend. Nadat hij ons betaalde deden we al onze kleren uit, waarna ik zijn broek naar beneden trok en met de andere dames dingen alle dingen deed die je maar kunt dromen. Maar hij dronk twee hele flessen Baileys leeg en begon gefrustreerd te raken. Toen begon de ellende pas echt", aldus Alexis. 

Success kon niet meer n*uken door de Baileys, dus wilde hij zijn geld terug

Alexis vervolgt haar verhaal: "Toen Success uiteindelijk sex wilde hebben, merkte we dat de Baileys zijn tol begonnen te eisen. Het duurde te lang en we konden hem geen extra tijd meer geven, dus gingen we weg. Success eiste toen zijn geld terug waarna er een ruzie uitbrak. De politie werd gebeld en Isaac moest in handboeien worden afgevoerd. Door de ruzie heb ik nu een snee op mijn hoofd."

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie