Michiel Kramer is gelukkig in Rotterdam: "Ik ben vooral trots dat ik het Feyenoord-shirt mag dragen"

Michiel Kramer mag dan wel geen basisplek hebben bij Feyenoord, hij is nog altijd gelukkig in Rotterdam. De spits wilde dan ook niet weg bij zijn jeugliefde, ook niet toen er buitenlandse interesse kwam: "Ik ben vooral trots dat ik nog het Feyenoord-shirt mag dragen, dat zal altijd zo blijven."

"Ik denk dat ze bij de club ook wel zien dat ik van waarde ben binnen de ploeg, niet alleen in de wedstrijden maar ook daarbuiten.'' Kramer had deze zomer eventueel voor meer speeltijd (of een betere salaris) kunnen kiezen bij een andere club, maar die hebben hem niet weten te verleiden: ''Het ging om het buitenland. Ik ga niet zeggen welke clubs het waren. Het waren wel clubs op niveau, maar niet dusdanig om daar Feyenoord voor te verlaten.''

"Dat schept een band"

Kramer concurreert met Nicolai Jorgensen voor de spitspositie bij de Rotterdammers, maar desondanks kunnen ze goed met elkaar overweg: ''We hebben een beetje dezelfde karakters. Dat schept een band. Hij is ook een vrij nuchter persoon, net als ik. Dan trek je ook makkelijker met elkaar op. We hebben ook wel dezelfde interesses. We kijken allebei graag naar basketbal, zijn allebei familiemensen. We zijn kameraden, maar lopen niet de deur bij elkaar plat,'' aldus Kramer in de nieuwe Hand in Hand.

Kramer, toen hij nog heel belangrijk was voor Feyenoord

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie