Top 5 voetballers die een dikke Mercedes rijden

Een beetje voetballer heeft een heel wagenpark vol. Daarin mag dé klassieke pronkwagen natuurlijk niet ontbreken. Vijf kiekjes en filmpjes van bekende voetballers met hun favoriete Mercedes.

5. Jerome Boateng
De straten van München zijn iedere keer weer in rep en roer als Jerome Boateng langs komt rijden in zijn Mercedes-Benz G 63 AMG met Hamann Motorsport bodykit. Om het plaatje compleet te maken, heeft deze krachtpatser duidelijk zichtbaar de initialen 'JB' op de voorkant.

4. Wayne Rooney De zilveren Mercedes CLK van Wayne Rooney is prachtig verlaagd, maar de echte kroon op deze bolide is de racevleugel die achterop de auto is gemonteerd. Niemand in Manchester en omstreken die Rooney kan bijhouden!

3. William Gallas Kent u William Gallas nog, de voormalig verdediger van Chelsea, Arsenal en Olympique Marseille? Dat Gallas naast een goede voetballer ook een autokenner is, bewijst het feit dat hij deze waanzinnige verchroomde McLaren Mercedes SLR in zijn bezit heeft.

2. Cristiano Ronaldo Een wereldvoetballer als Cristiano Ronaldo verdient een wereldauto. Tot zijn wagenpark behoort onder andere deze porno-witte Mercedes SLS AMG. Check dat geluid in het filmpje hieronder!1. Sulley Muntari
De 'hoofdprijs' in deze top 5 gaat naar Sulley Muntari van AC Milan. Reden? De Ghanees international is het meest origineel van alle voetballers met een Mercedes. Hij heeft de Mercedes Brabus G6 monstertruck in zijn bezit. Wat een bak!

Creëer thuis je eigen bar en nodig je vrienden

uit voor een heerlijk voetbalavondje!

Wat is er nu lekkerder dan thuis op de bank, samen met je vrienden en een biertje, een heerlijk voetbalavondje beleven? Zeker zo rond de feestdagen. Buiten is het koud en naar de kroeg fietsen vind je daarom niet het beste idee. Er is alleen één ding: hoe zorg je nou dat je thuis óók kunt genieten van een heerlijk tapbiertje tijdens die belangrijke pot van je favoriete club? Nou, Heineken heeft de perfecte oplossing; THE SUB is namelijk dé biertap voor thuis.

Heineken’s THE SUB voorziet jou en je vrienden thuis van heerlijk vers bier, dat perfect wordt gekoeld tot 2 graden Celsius. En als je maten een week of twee weken later weer voor de deur staan voor zo’n mooie voetbalavond in een echte ‘man cave’, dan is het bier uit THE SUB nog net zo lekker. Als er nog wat over was tenminste… Het blijft gegarandeerd 15 dagen vers. Jij bent de barman en ervaart de perfecte tapbeleving.

Maak je ‘man cave’ compleet

Het lekkerste bier gewoon bij jou thuis. Vers van de tap. Geen plastic bekers van bij het voetballen. Bij een mooi biertje hoort gewoon een mooi en goed glas, bijvoorbeeld de geweldige UEFA Champions League-versie. Hoe toepasselijk kan het zijn. En natuurlijk kun je je eigen bar helemaal compleet maken met allerlei mooie accessoires, zoals een absorberende barmat, viltjes, een dienblad en een bierafschuimer. Wil je helemaal de show stelen, kijk dan eens naar het met LED verlichte Heineken-logo. Heb jij thuis een prachtige bar met alles erop en eraan, dan heb je pas een echte man cave. Je vrienden zullen het fantastisch vinden.

Is het voetbal afgelopen, dan kun je tijdens het napraten gewoon nog lekker een kaartje leggen. En als je geen zin meer hebt om op te staan, dan zet je toch wat biertjes in een ijskoude bucket naast je neer? Jij en je vrienden hebben straks meer dan genoeg redenen om de wedstrijd van jullie favoriete club gewoon lekker thuis te kijken.

Ben jij helemaal verkocht en zie je jezelf en je maten al genieten van THE SUB? Kijk dan snel op de site. Hier vind je alle informatie over de perfecte thuistap, ook over het bestellen en alle accessoires. Geweldig (kerst)cadeau natuurlijk ook. Om aan iemand te geven, of om zelf te krijgen. Proost!

Let op. Je kan korting krijgen als je de actiecode gebruikt! 

  • SUB: EXTRA30EUR (deze code geeft € 30 euro korting op zowel losse Sub’s als bundel met daarin een Sub);  
  • Merch: MM30 (30% korting op alles, behalve huidige bundelaanbiedingen)

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie