Top 5 voetballers die een dikke Mercedes rijden

Een beetje voetballer heeft een heel wagenpark vol. Daarin mag dé klassieke pronkwagen natuurlijk niet ontbreken. Vijf kiekjes en filmpjes van bekende voetballers met hun favoriete Mercedes.

5. Jerome Boateng
De straten van München zijn iedere keer weer in rep en roer als Jerome Boateng langs komt rijden in zijn Mercedes-Benz G 63 AMG met Hamann Motorsport bodykit. Om het plaatje compleet te maken, heeft deze krachtpatser duidelijk zichtbaar de initialen 'JB' op de voorkant.

4. Wayne Rooney De zilveren Mercedes CLK van Wayne Rooney is prachtig verlaagd, maar de echte kroon op deze bolide is de racevleugel die achterop de auto is gemonteerd. Niemand in Manchester en omstreken die Rooney kan bijhouden!

3. William Gallas Kent u William Gallas nog, de voormalig verdediger van Chelsea, Arsenal en Olympique Marseille? Dat Gallas naast een goede voetballer ook een autokenner is, bewijst het feit dat hij deze waanzinnige verchroomde McLaren Mercedes SLR in zijn bezit heeft.

2. Cristiano Ronaldo Een wereldvoetballer als Cristiano Ronaldo verdient een wereldauto. Tot zijn wagenpark behoort onder andere deze porno-witte Mercedes SLS AMG. Check dat geluid in het filmpje hieronder!1. Sulley Muntari
De 'hoofdprijs' in deze top 5 gaat naar Sulley Muntari van AC Milan. Reden? De Ghanees international is het meest origineel van alle voetballers met een Mercedes. Hij heeft de Mercedes Brabus G6 monstertruck in zijn bezit. Wat een bak!

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie