WTF?! Het scheelde niet veel of Messi speelde nu bij Real Madrid

Er wordt eindeloos gespeculeerd over wie nu de beste voetballer op aarde is. De twee meestgenoemde voetballers zijn zonder twijfel Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Velen droomden dan ook dat de twee supersterren ooit in eenzelfde elftal zouden spelen. Een onmogelijke droom, of toch niet?

Toen Real Madrid in 2013 Gareth Bale aantrok voor een toen uitzonderlijke transfersom van 100 miljoen, had het ook anders kunnen lopen. Volgens het gerenommeerde Duitse tijdschrift Der Spiegel  heeft De Koninklijke enkele weken voor de transfer contact opgenomen met een zekere Messi. Een afkoopclausule van 250 miljoen was helemaal geen probleem voor de Spaanse topper, en ook de Argentijn was bereid de overstap te maken. Volgens Spaanse bronnen was zelfs al een ontmoeting geregeld tussen beide partijen in een privéjet. 

Het is nog niet bekend waarom de transfer uiteindelijk niet doorging. Messi is momenteel nog erg gelukkig bij de Blaugrana en tekende vorig jaar in juni nog een nieuw contract dat hem veel meer oplevert dan hem aangeboden werd door Real. 

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie