Karsdorp heeft het helemaal verpest bij AS Roma: winters vertrekt lonkt

José Mourinho is helemaal klaar met Rick Karsdorp, de rechtsback mag vertrekken bij AS Roma. Fabrizio Romano meldt dat de definitieve breuk is ontstaan nadat hij recent niet op kwam dagen bij de hervattingen van de reguliere trainingen. Over een nieuwe werkgever van Karsdorp wordt al veel gespeculeerd.

Ruzie tussen Karsdorp en Mourino

In de Italiaanse media verschenen recentelijk al berichten dat Karsdorp niet meer veilig in Rome kon verblijven, de 27-jarige rechtsback zou zelfs even onderdak hebben opgezocht buiten de stad nadat boze supporters hem thuis op kwamen zoeken. De ophef ontstond nadat Mourinho, in eerste instantie zonder de naam van de ex-Feyenoorder te noemen, uithaalde tijdens een persconferentie. De Portugese hoofdtrainer was niet gediend van diens houding tijdens een invalbeurt en merkte op dat de speler al langer voor wrijving zorgde.

Transfer aanstaande. Feyenoord optie voor Karsdorp? 

Juventus werd al genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Karsdorp. Maar ook landskampioen AC Milan, Bologna, Olympique Marseille en Olimpique Lyon werden al genoemd. Over een mogelijke terugkeer naar Feyenoord werd nog niet geschreven. 

Net binnen