'Sinisterra in belangstelling van Champions League-club'

De kans is groot dat Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra de club komende zomer gaat verlaten. Er is veel interesse vanuit het buitenland voor de Colombiaanse smaakmaker, maar volgens het Duitse Kicker heeft Bayer Leverkusen de beste papieren om de aanvaller over te nemen.

Sinisterra is bezig met zijn beste seizoen in Rotterdam. Zo gaf de aanvaller dertien assists en vond hij al 24 keer het net. Volgens Kicker en Feyenoord Transfermarkt heeft Leverkusen de aanvaller hoog zitten en volgt de club zijn ontwikkeling al sinds 2020.

De Duitse club plaatste zich dit seizoen voor de Champions League en willen zich versterken met de 22-jarige Colombiaan. Feyenoord schat de aanvaller hoog in en heeft een prijskaartje van 20 tot 25 miljoen euro om hem gehangen. Het contract van Sinisterra loopt tot medio 2024.

De komende tijd wordt er echter weinig transfernieuws om de aanvaller verwacht. Feyenoord wil pas praten over eventuele transfers na de Conference League-finale tegen AS Roma van 25 mei. Buiten Leverkusen zouden ook Lille OSC en OGC Nice geïnteresseerd zijn in de buitenspeler.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl