Onderzoek Voetbalwedden.net: "Voetbalwedders willen kunnen inzetten op corners en kaarten"

Wedden op Voetbal is een populaire bezigheid onder honderdduizenden Nederlanders. Sinds 1 oktober 2021 werd de markt gelegaliseerd door de overheid. Waar wedkantoren als Unibet (voorlopig) de digitale deur moesten sluiten, gingen er nieuwe open. Zoals die van Bet365, een van de op dit moment gelicenseerde partijen in Nederland. Maar wat vindt de consument eigenlijk van de legale wedmarkt?

Uit een groots onderzoek van VoetbalWedden.net, waar ruim 200 leden aan deelnamen, blijkt dat de populairste bookmaker op dit moment Bet365 is. Liefst 50 % van de Nederlanders betters heeft een account aangemaakt bij Bet365. 

‘Grote Nederlandse Bookmaker Onderzoek’

Dit, en meer, kwam vooruit uit het ‘Grote Nederlandse Bookmaker Onderzoek’ dat georganiseerd werd door VoetbalWedden.net, de allergrootste community voor mensen die wedden op voetbal. Liefst 62.000 leden telt de community van VoetbalWedden.net inmiddels en deze is nog steeds groeiende. 

In het onderzoek van Voetbalwedden.net komt onder meer naar voren dat het enorme aanbod, de livestreams en goede reputatie Bet365 enorm gewaardeerd wordt. Wel is duidelijk dat wanneer Unibet een licentie weet te bemachtigen, bijna 60 % direct weer overstapt naar Unibet. 

Corners en kaarten

Voetbalwedders missen Unibet, en ook de mogelijkheid om te kunnen wedden op corners en kaarten wordt gemist. Dat is momenteel bij wet verboden. 12 % van de deelnemers aan het onderzoek speelt waarschijnlijk om die reden nog wel eens bij een illegale bookmaker. 

Aanmelden

Om alle onderzoeksresultaten in te zien, dien je lid te zijn van de community van VoetbalWedden.net.Aanmelden is gratis en is binnen tien seconden gedaan!

onderzoek voetbalwedden.net naar nederlandse bookmakers

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl