Daverende verrassing: Argentinië - Saoedi-Arabië 1-2. Twitter ontploft

Elk groot toernooi zoals een EK of een WK kent wel wedstrijden met een verrassende uitslag. Ook op het WK 2022 in Qatar kunnen we de eerste daverende verrassing noteren. Saoedi-Arabië verslaat op 22 november na rust Argentinië met 1-2.

Argentinië - Saoëdi-Arabië ontploft na rust

De beide ploegen begonnen onwennig aan het duel en leken vooral een wedstrijd buiten spel staan te doen. Toch deden de Argentijnen wat er van hen verwacht werd en maakten 1-0.

Na rust lag het baltempo veel hoger. De Saoedi's kwamen razendsnel uit de startblokken en overrompelden de Argentijnse verdediging 2x in 5 minuten. Daarna bleef de wedstrijd spannend, al deden de Saoedi's alles om tijd te rekken. Argentinië werd nog wel gevaarlijk, maar na enkele stijlvolle reddingen van de Saoedi-doelman en liefst 13 minuten en 50 seconden blessuretijd was de winst een feit.