'PSV heeft centrale verdediger Cercle Brugge op het oog'

PSV zou interesse hebben in centrale verdediger Boris Popovic. Dat weet L' Equipe te melden. De Serviër staat ook in de belangstelling van het Duitse Hoffenheim. Trainer Ruud van Nistelrooij lijkt nog steeds zoekende naar spelers in de defensie. 

In de voorbije maanden lieten de centrale verdedigers van PSV niet allemaal een onbetwiste indruk achter. Zo ging André Ramalho gruwelijk in de fout tegen Rangers FC waardoor de Champions League werd misgelopen en zag Armando Obispo er in het uitduel tegen FC Groningen (4-2 verlies) ook niet goed uit. Daar komt nog bij dat Jarrad Branthwaite is gehuurd en na dit seizoen weer terugkeert naar Everton. Ook Olvier Boscagli is nog altijd niet fit.

Daarom kijken de Eindhovenaren alvast rond in het buitenland, maar tot een officieel bod voor Popovic kwam het tot dusver niet. De lange Serviër met Franse roots stond dit seizoen, op één wedstrijd na, telkens in de basis bij zijn club. De 22-jarige Popovic heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij Cercle Brugge. De centrale verdediger werd vorig jaar door Cercle Brugge overgenomen van AS Monaco.