Mark van Bommel nieuwe hoofdtrainer VfL Wolfsburg

Mark van Bommel staat op het punt een contract te tekenen voor twee jaar bij het Duitse VfL Wolfsburg. Na het vertrek van trainer Oliver Glasner lijkt de weg helemaal vrij voor de Nederlander. Hij neemt Kevin Hofland, video-analist Alax Abresch en jeugdtrainer Vincent Heilmann mee volgens De Telegraaf.

Mark van Bommel kan zich voorbereiden op zijn tweede klus als hoofdtrainer. Oliver Glasner presteerde enorm goed met VFL Wolfsburg. De Duitse ploeg eindigde als vierde op de ranglijst en plaatste zich hiermee voor de Champions League. Van Bommel kan zich samen met Hofland voorbereiden op het miljoenenbal. 

De 44-jarige Limburger werkte al eerder anderhalf jaar als hoofdtrainer bij PSV. Van een akkoord is nog geen sprake, maar de handtekening lijkt er snel te komen. Hofland en van Bommel kennen elkaar al langer dan vandaag. Zij speelden in het verleden samen en werkten ook met elkaar in de jeugdopleiding van PSV. De Limburger heeft zich ook al gemeld bij het management van Michal Sadílek. Het lijkt erop dat hij ook de stap naar VFL Wolfsburg gaat maken. De speler is door PSV verhuurd aan Slovan Librec op dit moment.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl