Conference League-duel vervroegd: PSV-publiek is welkom

PSV heeft goed nieuws gekregen van de UEFA. De voetbalorganisatie heeft akkoord gegeven op een aanvraag van de Eindhovenaren. De Nederlandse club had een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen Maccabi Tel-Aviv te vervroegen in verband met de huidige coronamaatregelen. 

Manager Wedstrijdorganisatie & Veiligheid van PSV, Ron Verkerk, deelde deze boodschap op Twitter. Oorspronkelijk stond het Conference League-duel tegen Maccabi Tel-Aviv gepland om 21:00 uur, maar dat is vervroegd naar 19:00. Daardoor zijn supporters toegestaan bij het debuut van PSV in de nieuwe Europese competitie.

Naast de Eindhovenaren speelt Vitesse ook in de Conference League. Zij werden tweede in de groepsfase van dit toernooi en moeten zich daardoor via deze tussenronde plaatsen voor de achtste finales. De Arnhemmers werden bij de loting gekoppeld aan Rapid Wien. PSV speelt eerst een thuiswedstrijd op 17 februari, maar Vitesse begint aan het tweeluik in Oostenrijk. Een week later, op 24 februari, spelen de ploegen de return.

Ook interessant